Maslak-İstanbul info@polarltd.com.tr

Haber

TUBE & WIRE DUSSELDORF 2024 / April 15-19 2024

15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında Almanya Düsseldorf’ta gerçekleştirilen TUBE & WIRE DUSSELDORF 2024 fuarı Meba Steel GmbH standımızda, Polar Dış Ticaret satış ekibi olarak bizleri ziyaret ederek onurlandıran tüm müşterilerimiz ve tedarikçilerimize teşekkür ederiz.

Turkish Steel, Tue, Dec 12 2023 / Albania Balkans & Türkiye B2B Meetings

11-13 Aralık 2023 tarihleri arasında Türkiye Çelik İhracatçıları Birliği tarafından gerçekleştirilen Arnavutluk sektörel ticaret heyeti kapsamında şirketlerimizi temsilen Sn. Işıl Demirel ve Sn. Merve Yaşaroğlu Zellweger Arnavutluk’un Tiran şehrinde önemli temaslarda bulunmuştur. Polar Dış Ticaret ve Meba Steel GmbH olarak kalitemizi farklı ülkelere ulaştırmak için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz

New Horizons in Steel Markets” 18th Annual Conference

8 Kasım 2023 tarihinde İstanbul Marriott Hotel Asia’da sektörün önde gelen temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilen “SteelOrbis 18th Annual Conference: New Horizons in Steel Markets” etkinliginde CEO’muz Sayın Mehmet Yaşaroğlu, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın M.Barış Yasaroglu ve İhracat Satış Müdürümüz Sayın Işıl Demirel yer almıştır. Panellerdeki değerli bilgiler ve saygıdeğer iş ortaklarımız ile yapılan görüşmeler ile piyasanın güncel durumu ve yeni yıldan beklentiler değerlendirilmiştir. Emeği geçen tüm SteelOrbis ekibini bu basarili organizasyon icin tebrik ederiz.

Blechexpo Trade Fair Stuttgart

7-10 Kasım 2023 tarihleri arasında Almanya’nın Stuttgart şehrinde gerçekleşen 16. Blechexpo Uluslararasi Sac ve Metal Urunleri Fuari’nı ziyaret ederek piyasaların güncel durumunu değerlendirdik.Firmamız CEO’su Sayın Mehmet Yaşaroğlu’nun önderliğinde müşterilerimiz ve tedarikçilerimiz ile gerçekleştirilen önemli toplantılar sonrasında gerekli analizleri yaparak 2024 hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz

Meba Steel GmbH 

Almanya- Essen ’de faaliyet gösteren firmamız Meba Steel , 10000 m²’den büyük kapalı stok alanında her ebat eşitkenar ve çeşitkenar köşebent, yapısal çelik profiller, soğuk ve sıcak haddelenmiş rulo sac ve levhalar, galvanizli rulo sac ve levhalar bulundurmakta ve yüksek stok seviyeleri ve ürün çeşitliliği ile Avrupa’nın her noktasına sevkiyatlarını tüm hızı ile sürdürmektedir.

Metalexpo Eurasia 2023 – 5. Uluslararası Demir, Çelik, Metal Ürünleri ve Üretim Teknolojileri Fuarı

“27 Eylül 2023 tarihinde İFM’de ziyarete açılan ve 30 Eylül’e kadar sürecek olan MetalExpo fuarında pek çok önemli iş ortağımız ile bir araya gelerek süregelen işbirliklerimizi ve iş geliştirme fırsatlarını değerlendirdik.Tüm iş ortaklarımıza değerli vakitleri için teşekkür ediyor ve verimli bir fuar temenni ediyoruz.”

Great Place To Work® Turkey – Polar Dış Ticaret

POLAR DIŞ TİCARET olarak Great Place To Work-Certification™ program kapsamında elde etmiş olduğumuz başarıdan ötürü tüm değerli çalışanlarımızı tebrik ederiz. Great Place To Work-Certified™ unvanı harika bir çalışan deneyimine sahip olduğumuzu global çerçevede tescil niteliği taşımakta ve firmamızı “Harika Bir İşyeri” olarak tanımlamaktadır.

SteelOrbis Fall 2023 Conference & 89th IREPAS Meeting

Türkiye’nin önde gelen firmalarını sponsorluğunda 17-19 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Steel Orbis 2023 sonbahar konferansı ve IREPAS toplantısı firmamız yetkililerinin de katılımıyla gerçekleşmiştir. Etkinlik süresinde verimli ikili görüşmeler yapılmış ve çelik piyasasının bugünü ve yarını ile ilgili görüşler paylaşılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız…

Mehmet YAŞAROOĞLU – Söyleşi

Polar Dış Ticaret Limited Şirketi ve Meba Steel GmbH Kurucumuz Mehmet Yaşaroğlu Avrupadan Bülten’in konuğu oldu . İş yaşamına dair hikayesinin , Sektörel Bilgilerin , Yeni Hedeflerin ve Avrupa Birliği ile Türkiye arasında ki ticareti geliştirmeye yönelik yeni oluşuma dair bilgilerin paylaşıldığı söyleşi ile ilgili video linki aşağıdadır ; takip edebilirsiniz.

 

#IDEF23 Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı

25-28 Temmuz tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen #IDEF23 16’ncı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda Milliux Oy standını ziyaret ederek potansiyel işbirlikleri konusunda görüşmelerde bulunuldu.

Tube&Steel İstanbul 2023 Fuarı

Polar Dış Ticaret Satış ekibi, 24-27 Mayıs 2023 tarihleri arasında Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından İstanbul’da düzenlenen 2. Boru, Profil, Tel, Çelik İmalat ve Teknolojileri ihtisas fuarı Tube & Steel’e katılım sağlanmış ve tedarikçilerimizle ikili görüşmeler yapılmıştır.

Made in Steel Italy 2023 Fuarı

Polar Dış Ticaret olarak, Milano-İtalya’da 9-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen  “Made in Steel 2023” Fuarı’na katılım sağlanmış ve tedarikçilerimizle ikili görüşmeler yapılmıştır.

Steel Orbis Çelik Piyasalarında Yeni Ufuklar – 17. Konferans

 SteelOrbis tarafından düzenlenen konferansın 17.’si olan Çelik Piyasalarında Yeni Ufuklar Konferansı, 30 Kasım Çarşamba günü İstanbul Marriott Hotel Asia’da gerçekleşmiş olup Bizler de Polar Dış Ticaret olarak konferansa katılım sağladık.

Sektörel Ticaret Heyeti 2022

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB), İsrail ve Türkiye arasındaki ticaret hacmini artırmak için 17 Türk Çelik İhracatçı firmanın katılımıyla Tel Aviv’de ticaret görüşmeleri gerçekleştirerek iki ülkenin çelik sektörünü bir araya getirmektedir. 17-20.09.2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen İsrail Sektörel Ticaret Heyeti buluşmaları kapsamındaki görüşmelerde önemli bir ihracat firması olarak Polar Dış Ticaret’te yer almıştır.

Tube Fair Almanya 2022 Fuarı

9-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında Düsseldorf’ta düzenlenecek “Wire-Tube ” fuarına katıldık.

Polar Dış Ticaret 2022 Yılı İhracat Hedefi

2021 yılının başından itibaren, 15.000.000 € değerinde 19.000 ton çelik ihracat hacmine ulaştık. Bu yıl için hedefimiz 20.000.000 €’ya yaklaşmak olacaktır.

Made in Steel Italy 2021 Fuarı

5-7 Ekim tarihleri arasında Milano-İtalya’da gerçekleştirilen Made in Steel 2021” Fuarı’na katılım sağlanmış; Çeliğin çevresel etkilerini azaltırken aynı zamanda yeni ürünlerin rekabetçi fiyat politikası ile geliştirilmesi etkinliğin ana gündem maddeleri olarak ele alınmıştır

Turkish Steel – Çelik İhracatçılar Birliği

Polar Dış Ticaret, Çelik İhracatçılar Birliği tarafından 2020 yılında göstermiş olduğu ihracat performasından dolayı sekizinci sırada yer almıştır